mandag 24. mai 2010

Mitt bidrag til utfordringen i TrykkPressa - Mai

 Her ser dere mitt mitt bidrag til utfordringen. Første gang jeg prøver meg på å sende inn noe som jeg har laget, men en gang må bli den første.

TrykkPressa`s utfordring består i å lage noe i fargene Grønn/ Blå/ Hvit. Jeg har laget en boks som jeg tenkte å bruke som kort når jeg skal på barselsbesøk, gaven få jeg plass til nedi esken også.


Ideen til esken fikk jeg når jeg var inne på In2stamps sider (Babycard in a Box), å lage noe slikt har jeg ikke prøvd før så det ble jo en utfordring i seg selv! Wish me luck!!!

tirsdag 18. mai 2010

Gøy med kort!!!

Hadde så lyst til å prøve å fargelegge stempeltrykk, så jeg måtte prøve det på et par kort, det ene er ikke helt ferdig, da jeg ikke fant helt ut hva jeg skulle bruke som tekst. Har farga det med akvarellblyanter som jeg har malt utover etterpå. Dette var gøy!!!!!

søndag 16. mai 2010

Flere kort....

Til jul laget jeg julekort til våre foreldre, med hilsen inni om at vår lille Emma skulle bli storesøster og at de skulle bli besteforeldre igjen.

Noen nye kort

Hæææære min, no va det læng sea æ har lagt ut nå her, går itj så fort me mæ da shø......... Men her e nån nye kort , det her bursdagskortet forvart æ vældi godt fornøyd med :o)